Instalace pokladního systému Septim.

Pokud jste se rozhodli pro použití pokladního systému, podívejte se jaký průběh instalace vás čeká.

Instalace Septimu ve vašem provozu restaurace.

Krok startu pokladního systému Septim vidíme jako klíčový pro restauraci. Zdaleka nejde jen o spuštění pokladny. Naopak jde o příležitost nastavit efektivní řízení restaurace:

  • Nastavit procesy organizace restaurace
  • Připravit používání skladů a správy suroviny
  • Zaškolit personál
  • Připravit vše pro finanční řízení restaurace a datové přehledy

Co si připravit před instalací pokladního systému Septim.

Před instalací spolu s naším konzultantem připravíte "obsah" pokladního systému Septim. Tedy receptury, které vaříte, si zapíšete do systému. Sklady, které máte zadáme do systému. Skladové karty pro jednotlivé suroviny.

S naším konzultantem následně vybereme termín asistovaného spuštění Septimu, kdy dohlédneme na to, aby vše hladce proběhlo.


Co následuje po instalaci.

Po spuštění Septimu přecházíte do módu servisní správy. Je vám k dispozici helpdesk pro řešení nastavení Septimu a i hotline pro případné vyřešení potíží s hardwarem i softwarem pokladního systému.


Často kladené otázky u instalace pokladního systému Septim.

Kdo mne instalací provede?

Celým procesem od výběru vhodného řešení až po spuštění pokladního systému vás provede náš zkušený konzultant.

Je proces spuštění pokladního systému Septim časově náročný?
Zásadní je správně popsat potřeby vašeho provozu a vedení restaurace. Následně pak probrat vhodné řešení. Všechny technické věci s vámi vyřeší náš konzultant, který zbytek zorganizuje s našimi techniky. Nemusíte se bát ani technické ani časové náročnosti.
Jaký je první krok pro začátek spolupráce a instalaci Septimu?

Kontaktujte nás a spojte se s našimi zkušenými konzultanty. Navrhneme vhodné řešení pro váš provoz.

Proberte s Protel konzultanty J jak na to.

  • Vybrat
  • Penzion/hotel do 30ti pokojů
  • Hotel nad 30 pokojů
  • Hotelový řetězec
  • Jiný

Vaše osobní údaje budou zpracovány podle Podmínek zpracování osobních údajů.


30 let

na trhu

3000+

hotelů pod Protel

10+

zaměstnanců

Restaurace ve 21. století

Restaurace ve 21. století

Praesent nec arcu lorem. Nulla vitae malesuada nisl, nec laoreet enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Bezpečnost IT v gastro provozu

Bezpečnost IT v gastro provozu

I restauraci může vyřadit z provozu hackerský útok. A děje se to. Předejděte tomu a nechte si poradit včas.

Rozdíl mezi pokladním a provozním systémem restaurace

Rozdíl mezi pokladním a provozním systémem restaurace

Praesent nec arcu lorem. Nulla vitae malesuada nisl, nec laoreet enim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.